Skip to content

Avdeling innen brønn og fundamentering!

Songdalen Fjellsprenging er i dag en av sørlandets største entrepenører innen brønn & fundamentering,sprenging og fjellsikring. 

Songdalen Fjellsprenging ble stiftet i 1991, og har siden den gang opparbeidet seg god erfaring og kompetente medarbeidere. Vi utfører i dag alle typer sprengings- og fjellsikringsarbeider over hele landet, men vårt hovednedslagsfelt er i Agder, Vestfold og Telemark og Rogaland.

Vi ønsker å videreutvikle oss for å kunne tilby tjenester innenfor flere beslektede fagfelt. Vår strategi er å kunne tilby et bredere sortiment av «nisje» tjenester til de samme kundene. Vi søker derfor etter flere dyktige medarbeidere som kan bidra i den prosessen. Vi søker spesielt etter deg som har kunnskap og erfaring som leder eller fagarbeider innen fjell- og bergverksfaget, brønn- og energiboring, horisontalboring eller fundamentering.

Vi søker personer som liker utfordringer, trives med å få ansvar, og som er fleksible i forhold til arbeidssted og arbeidstid. Personer som har høyere utdannelse eller relevant erfaring fra bransjen, og som ønsker å være med på å utvikle Songdalen Fjellsprenging videre. Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger og spennende utfordringer, gode muligheter til kompetanseutvikling og personlig utvikling, samt konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, hvis du lurer på om dette er noe for deg!

Energiboring | Horisontalboring | Brønnboring | Fundamentering

 

Songdalen fjellsprenging bytter navn!

Vi bytter navn til Nordisk Grunnteknikk. Du finner våre nye oppdaterte nettsider ved å klikke på knappen nedenfor.