Skip to content

Vi har over 30 års erfaring innenfor fjellfaget.

Songdalen Fjellsprenging AS har lang erfaring og bred kompetanse innen bergarbeider. Vi er spesialister på boring, sprengning og fjellsikring. Vår hverdag består av profesjonelt arbeid innen infrastruktur, byggentrepriser, masseuttak, sjakter, krafttuneller med mer.

Selskapet har opparbeidet seg kompetente og erfarne medarbeidere gjennom de siste 30 årene. Songdalen Fjellsprenging AS skal være en ledende bedrift på sine felt. Ettertraktet på grunn av vår kvalitet, sikkerhet, effektivitet og leveringsdyktighet.

Vi utfører alle typer sprengnings- og fjellsikringsarbeider, fra mindre oppdrag til store og kompliserte prosjekter for riksentreprenører og det offentlige. Vi utfører oppdrag over hele landet men hovedvirksomheten vår er i Agder, Rogaland, Vestfold og Telemark.

Vi er en del av konsernet Nordisk Bergteknik som består av flere firmaer i Norge og Sverige. Til sammen er vi Nord Europas største aktør innen fjellarbeid og fundamentering. Vi ble i 2020 isosertifisert i ISO 9001 kvalitetsledelse, og arbeider fortløpende videre med sertifisering i ISO 14001 Miljø og ISO 45001 Arbeidsmiljø. I 2021 vil vi utvide tilbudet vårt ved å satse stort innen fagområdene brønn og fundamentering.

Songdalen Fjellsprenging har alltid sikkerhet i fokus. I alt arbeid vi utfører har vi stort fokus på trygghet og sikkerhet. Derfor passer vi på at våre medarbeidere har fått god utdannelse og at det benyttes riktig utstyr. Vi holder en tett dialog med våre oppdragsgivere.