Skip to content

Vi har over 30 års erfaring innenfor fjellfaget.

Songdalen Fjellsprenging AS har lang erfaring og bred kompetanse innen bergarbeider. Vi er spesialister på boring, sprengning, fjellsikring, fundamentering og brønnboring. Vår hverdag består av profesjonelt arbeid innen infrastruktur, bygg entrepriser, masseuttak, sjakter, krafttuneller med mer.

Selskapet har opparbeidet seg kompetente og erfarne medarbeidere gjennom de siste 30 årene. Songdalen Fjellsprenging AS er  en ledende bedrift på sine felt. Ettertraktet på grunn av vår kvalitet, sikkerhet, effektivitet og leveringsdyktighet.

Vi utfører oppdrag over hele landet men hovedvirksomheten vår er i Agder, Rogaland, Vestfold og Telemark.

Vi er en del av konsernet Nordisk Bergteknik som består av flere firmaer i Norge og Sverige. Til sammen er vi Nord Europas største aktør innen fjellarbeid og fundamentering. Vi er sertifiser i ISO 9001 kvalitetsledelse,  ISO 14001 Miljø og ISO 45001 Arbeidsmiljø

Songdalen Fjellsprenging har alltid sikkerhet i fokus. I alt arbeid vi utfører har vi stort fokus på trygghet og sikkerhet. Derfor passer vi på at våre medarbeidere har fått god utdannelse og at det benyttes riktig utstyr. Vi streber etter at alle medarbeidere har enten fagbrev eller høyere utdanning, samt at vi til en vær tid forsøker å ha 10 – 15 % lærlinger.